Printeaza pagina / articolul

Incepand din anul scolar 2012-2013 impreuna cu elevii Scolii Gimnaziale Dumbrava Rosie , jud. Neamt am organizat  CERCUL DE GEOGRAFIE ‘Lunaris”.

Scopul organizarii acestui cerc este de a dezvolta unele aptitudini si abilitati ale elevilor in afara orelor de curs,  plecand de la intocmirea unor documente cu ajutorul informatiilor de pe internet, utilizarea cator mai multe site-uri de e-learning, utilizarea blogului de geogafie, prezentarea unor teme cu responsabilitate, studii de caz , drumetii, fotografii etc.

Impreuna cu elevii selectati am stabilit sigla cercului si am achizitionat tricouri care poarta aceasta sigla pentru originalitate si evidentiere.

Activitatile cercului se desfasoara in ultima zi a fiecarui luni , in sala TIC a scolii.Sunt un nr. de 15 elevi de la fiecare nivel.S-au ales 2 secunzi pentru clasele V-VI si respectiv VII- VIII  , si anume Roca Iulia, cls.a VI-a si Stamate Malina,cls.a VII-a iar capitanul  este Lefter Andra , cls. a VIII -a ales in unanimitate datorita spiritului de echipa, hotararii si incerederii in propria persoana.( vezi detalii Cerc Lunaris ).