Scoala Altfel-PREZENTARE PENTRU PREVENIREA SI COMBATEREA CONSUMULUI DE DROGURI SI A VIOLENTEI IN FAMILIE

by Tuvichi Marius | 19/04/2016 12:28

Distribuie !
  • Tweet[1]
  • [2]
  • [3]

Astazi 18.04.2016, s-a organizat o activitate de informare si prevenire antidrog si antiviolenta, desfasurata de catre reprezentantii ASOCIATIEI AQUILA” Piatra Neamt” PENTRU PREVENIREA SI COMBATEREA CONSUMULUI DE DROGURI SI A VIOLENTEI IN FAMILIE “, in cadrul parteneriatului cu Scoala gimnaziala nr.1, la structura Scoala gimnaziala nr.3, sat Cut, comuna Dumbrava Rosie, judetul Neamt.tricou-voluntar[4]

Evenimentul a avut un impact pozitiv in randul participantilor – participand un numar de 74 elevi din clasele a-V-a A, a-V-a B, a VI-a, a VII-a si a-VIII-a din cadrul structura Scoala gimnaziala nr.3, sat Cut, judet Neamt, insotiti de diriginti si alte cadre didactice. S-au purtat discutii pe tema cauzelor si efectelor devastatoare ale consumului de alcool si droguri si a violentei generata de consumul de substante psihotrope.

A urmat apoi proiectarea unor materiale audio-video/documentare, distribuirea unor chestionare si a unor materiale informative – brosuri antidrog si antiviolenta.

Evenimentul a fost mediatizat de mass-media locala reprezentata de ziarul Realitatea si postul de televiziune 1TV Neamt.

Vezi video aici:

S-au facut si fotografii ce fac parte din arhiva proiectului si, implicit a scolii:

PREZENTARE PENTRU PREVENIREA SI COMBATEREA CONSUMULUI DE DROGURI SI A VIOLENTEI IN FAMILIE

Distribuie !
  • Tweet[1]
  • [2]
  • [3]
Endnotes:
  1. Tweet: https://twitter.com/share
  2. :
  3. : https://www.instagram.com/
  4. [Image]: http://scldr.ro/wp-content/uploads/2016/04/tricou-voluntar.jpg

Source URL: http://scldr.ro/scoala-altfel-prezentare-pentru-prevenirea-si-combaterea-consumului-de-droguri-si-a-violentei-in-familie/