!!! Cursuri suspendate in ziua de luni , 27 ianuarie 2014 !!!

by Tuvichi Marius | January 26, 2014 4:25 pm

Numar de vizualizari ale articolului: 83

In conformitate cu ordinul ministrului MEN, in TOATE unitatile scolare din judetul NEAMT, sunt suspendate cursurile in ziua de luni , 27 ianuarie 2014.

Va revine sarcina de a va ocupa de informarea elevilor despre aceasta situatie.

Aveti obligatia de a organiza activitatea cadrelor didactice prezente in unitatea scolara. Personalul didactic auxiliar va pregati caile de acces astfel incat in ziua de marti sa putem eventual relua cursurile in conditii optime.
Decizia de reluare a cursurilor va va  parveni in timp optim.

Ministerul Educației Naționale a decis ca, pentru siguranța elevilor, a însoțitorilor acestora și a personalului didactic și nedidactic, să închidă, luni, 27 ianuarie, toate  unitățile de învățământ din județele/municipiul București, care s-au aflat aceste zile sub atenționare de cod galben și portocoliu. Județele vizate sunt: Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

În ceea ce privește municipiul București, decizia de închidere a unităților de învățământ preuniversitar este valabilă atât pentru ziua de luni, 27 ianuarie, cât și pentru ziua de marți, 28 ianuarie.

Ministerul Educației Naționale recomandă, de asemenea, universităților să aibă în vedere posibilitatea suspendării activităților didactice programate pentru ziua de luni și prelungirea sesiunii. Universitatea din București, Universitatea din Pitești și Universitatea  Valahia din Târgoviște au decis întreruperea activității pentru ziua de 27 ianuarie.

BIROUL DE PRESĂ

Source URL: https://scldr.ro/2014/01/26/cursuri-suspendate-in-ziua-de-luni-27-ianuarie-2014/