Printeaza pagina / articolul

 

Iata-ne ajunsi in ziua care incheie inca un an pe care i-am petrecut impreuna,  ani de munca, de efort, de succese, de bucurii. Sa ne amintim de acea toamna cand pentru prima oara am devenit scolari.Va mai amintiti ??Frunzele ruginii se pregateau sa teasa covorul toamnei. Ne-am intalnit in curtea scolii. Povestea noastra incepea. Incepea cu momentele de descoperire a scolii, a clasei, a bancii, a colegilor; incepea cu lacrimi de teama sau sfioase semen de prietenie. A venit vremea bastonaselor, a literelor, a primelor adunari, apoi problemele, tabla inmultirii, cititul, povestitul…si anii au trecut… Privind in urma, ni se pare totul acum atat de simplu si ne vine sa zambim, gandindu-ne cat de greu am scris primul cuvant, cuvantul « mama ».

Orice munca cere efort si munca noastra a cerut efort, dar efortul a fost incununat cu multe bucurii. Priviti-ne, a mai trecut un an ! Am crescut, am muncit, am gresit, dar din greseli am invatat cu totii.

La toamna vom trece intr-un an nou: obiecte de studiu noi, profesori noi sau aceiasi dascali pretiosi… Nimic nu trebuie sa ne sperie, deoarece ceea ce am invatat in acest an constituie o adevarata baza pe care se va putea inalta invatatura viitoare. Trebuie sa ajungem oameni de cinste cu care sa va mandriti.

Felicitari tuturor elevilor, cadrelor didactice si parintilor ! Felicitari !!!

 

  [Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”Serbare de sfarsit de an scolar 2014-2015″]