Situatia burselor aprobate pe luna noiembrie 2023

by Tuvichi Marius | November 10, 2023 9:00 am

Situatia burselor aprobate luna noiembrie 2023

Situatia-burselor-aprobate-luna-noiembrie-2023-Download[1]
Endnotes:
 1. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/11/Situatia-burselor-aprobate-luna-noiembrie-2023-.pdf

Source URL: https://scldr.ro/?p=4935


Situatia burselor aprobate lunile septembrie-octombrie an scolar 2023-2024

by Tuvichi Marius | October 25, 2023 9:48 am

Situatia burselor aprobate lunile septembrie-octombrie an scolar 2023-2024

Situatia-burselor-aprobate-lunile-septembrie-octombrie-an-scolar-2023-2024Download[1]
Endnotes:
 1. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/10/Situatia-burselor-aprobate-lunile-septembrie-octombrie-an-scolar-2023-2024.pdf

Source URL: https://scldr.ro/?p=4931


Concurs la nivelul unității de învățământ

by Tuvichi Marius | October 17, 2023 11:47 am

Concurs la nivelul unității de învățământ

La nivelul ȘCOLII GIMNAZIALE NR.1 com. DUMBRAVA ROȘIE[1] organizăm concurs de ocupare pentru 2 (două) posturi de educatoare/profesor pentru învățământul preșcolar.

Dosarele se depun în perioada 23-24 octombrie 2023, în intervqlul orar 09-15 la secretariatul unității iar probele de concurs se vor desfășura în ziua de 25 octombrie 2023. Alte detalii se pot obține de la secretariatul unității.

Endnotes:
 1. ȘCOLII GIMNAZIALE NR.1 com. DUMBRAVA ROȘIE: https://scldr.ro/

Source URL: https://scldr.ro/?p=4927


Precizări grade didactice și anexe editabile

by Tuvichi Marius | October 13, 2023 9:40 am

Precizări grade didactice și anexe editabile

GRADUL-DIDACTIC-I-PRECIZARIDownload[1]
GRADUL-DIDACTIC-II-PRECIZARIDownload[2]
Cerere_IC-1_Gr-I_-seria-2025-2027Download[3]
Cerere_IC1_Gr2_2026Download
[4]
Endnotes:
 1. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/10/GRADUL-DIDACTIC-I-PRECIZARI.pdf
 2. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/10/GRADUL-DIDACTIC-II-PRECIZARI.pdf
 3. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/10/Cerere_IC-1_Gr-I_-seria-2025-2027.docx
 4. Download
  : https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/10/Cerere_IC1_Gr2_2026.docx

Source URL: https://scldr.ro/?p=4919


Lista tuturor funcţiilor în conformitate cu art. 33 din Legea nr. 153/2017

by Tuvichi Marius | September 29, 2023 2:46 pm

Transparenta-veniturilor-salariale-la-data-de-30.09.2023Download[1]
Endnotes:
 1. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/Transparenta-veniturilor-salariale-la-data-de-30.09.2023.pdf

Source URL: https://scldr.ro/?p=4913


Regulamentul cadru pentru acordarea burselor școlare 2023-2024

by Tuvichi Marius | September 21, 2023 11:13 am

Regulamentul cadru pentru acordarea burselor școlare 2023-2024

Regulament-de-acordare-a-burselor-2023-2024-4Download[1]
Endnotes:
 1. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/Regulament-de-acordare-a-burselor-2023-2024-4.pdf

Source URL: https://scldr.ro/?p=4904


Metodologia-cadru pentru acordarea burselor școlare

by Tuvichi Marius | September 14, 2023 11:06 am

Metodologia-cadru pentru acordarea burselor școlare

Metodologia-cadru pentru acordarea burselor școlare, aplicabilă din anul școlar 2023-2024, a fost publicată în Monitorul Oficial. Pe baza acesteia vor fi făcute și aprobate criteriile de acordare a burselor – ordin de ministru care are ca termen data de 1 octombrie. Cele cinci tipuri de burse sunt diferite față de anul trecut: bursă de excelență olimpică I, bursă de excelență olimpică II, bursă de merit și bursă socială, plus bursa tehnologică. Au dispărut bursele de studiu și ca denumire bursele de ajutor social și bursele de performanță.

Elevii din învățământul primar de stat nu mai iau din acest an decât burse sociale. Restul elevilor, adică cei din ciclurile gimnazial și liceal, beneficiază, după caz, de următoarele tipuri de burse:

a) bursă de excelență olimpică I;
b) bursă de excelență olimpică II;
c) bursă de merit;
d) bursă socială;
e) bursă tehnologică

Bursa tehnologică se acordă în acest an școlar și în următorul doar elevilor de la școlile profesionale și cele duale.

Un elev poate beneficia de o singură bursă de excelență olimpică pe an, de o singură bursă de merit pe an, indiferent de rezultatele obținute în anul școlar anterior, ca medie generală sau rezultate la competiții, iar bursa de excelență olimpică I sau II nu se cumulează cu bursa de merit.

Sărbătorile legale se iau în calculul burselor de merit și tehnologice. Exemplu de calcul[1].

Comisia de management al burselor din fiecare școală va fi formată din 3-9 profesori.

Bursele care se cumulează:

Bursa socială se poate cumula cu bursa de excelență olimpică I sau II/bursa de merit și cu bursa tehnologică. Bursa tehnologică se poate cumula cu bursa de excelență olimpică I sau II/bursa de merit și cu bursa socială. Bursa pentru mamele minore se poate cumula cu toate tipurile de burse.

Un elev poate beneficia de o singură bursă socială, din bugetul Ministerului Educației, chiar dacă îndeplinește mai multe criterii prevăzute de metodologie.

Elevii cu cerințe educaționale speciale pot beneficia de bursă de excelență olimpică I sau II/de merit/tehnologică/ socială, indiferent dacă beneficiază și de una dintre măsurile de protecție specială.

Elevii pot beneficia și de alte tipuri de burse, pe bază de contract încheiat cu operatori economici ori cu alte persoane juridice sau fizice sau acordate de autoritățile administrației publice locale. Acestea pot fi cumulate cu bursele provenite de la bugetul de stat, prevede metodologia.

O noutate ar fi aceea că din acest an se acordă burse sociale și elevilor minori, respectiv elevilor în risc de excluziune socială, neangajați pe piața muncii și înscriși în formele de învățământ cu frecvență redusă sau în programele educaționale de tip „A doua șansă”.

Bursele școlare se acordă doar pe perioada cursurilor școlare, nu și în vacanțe, cu câteva excepții. Pentru elevii din anii de final de ciclu, clasa a VIII-a și clasa a XII-a, bursele se dau inclusiv pe timpul pregătirii și susținerii evaluării naționale de către absolvenții clasei a VIII-a, a examenului național de bacalaureat, a examenului de certificare a calificării profesionale și pe perioada pregătirii practice.

LEGISLAȚIE AFERENTĂ

OME-6238-BURSEDownload[2]
Procedura-Stabilirea-si-acordarea-burselorDownload[3]
Endnotes:
 1. în calculul burselor de merit și tehnologice. Exemplu de calcul: https://www.edupedu.ro/oficial-sarbatorile-legale-se-iau-in-calculul-burselor-de-merit-si-tehnologice-exemplu-de-calcul/
 2. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/OME-6238-BURSE.pdf
 3. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/Procedura-Stabilirea-si-acordarea-burselor.pdf

Source URL: https://scldr.ro/?p=4895


Deschiderea festivă a cursurilor pentru anul școlar 2023-2024

by Tuvichi Marius | September 11, 2023 12:28 pm

Astăzi, 11 septembrie 2023 am avut plăcerea și onoarea de a avea la deschiderea festivă a cursurilor anului școlar 2023-2024 în mijlocul nostru prezenți pe doamna inspector școlar general Florentina Luca Moise, doamna primar Chirițescu Elena, părintele Lungu Ailenei Constantin, reprezentanți ai IPJ Neamț, membri ai Consiliului Local al comunei Dumbrava Roșie și mulți membri ai comunității locale care au dorit să fie alături de copii noștri. Prezentăm mai jos mesajul doamnei inspector școlar general Florentina Luca Moise

“Inspectoratul Școlar Județean Neamț, cu întreaga echipă, are privilegiul de a transmite cea mai frumoasă urare a lunii septembrie: BINE AȚI REVENIT LA ȘCOALĂ!

Fie ca anul școlar 2023-2024 să fie parcurs în deplină sănătate, cu reușite profesionale și cu împliniri pentru toți elevii!

Dragi elevi, să vă bucurați de reîntâlnirea cu prietenii, colegii și profesorii voștri. Vă doresc, de asemenea, să vă bucurați de spațiile școlare reabilitate, amenajate și utilate din fonduri europene, naționale, locale, prin grija autorităților locale și a personalului unităților școlare.

Nu uitați că strădania voastră va duce, negreșit, la împlinirea visurilor voastre îndrăznețe, mizați pe disponibilitatea noastră, a profesorilor, care vă vor face calea mai puțin dificilă! Educația vă formează caracterul, vă ajută să fiți responsabili, voi doar trebuie să fiți deschiși spre nou, să fiți entuziaști și perseverenți.

Stimaţi părinţi, aveți încredere că parteneriatul nostru va funcționa negreșit, scopul nostru comun fiind acela de a-i educa pe toți copiii, indiferent de dificultățile pe care le întâmpinăm. Cu grijă, ne vom apleca asupra fiecărei probleme, în parte, în așa fel încât generațiile viitoare să devină generații responsabile în societatea noastră.

Doar împreună putem asigura un mediu educațional sigur pentru copii, împreună punem în valoare și dezvoltăm competențele și talentele copiilor noștri.

Stimați colegi profesori, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat în anul școlar precedent, aţi împărtășit dificultățile cu noi, ați contribuit la rezolvarea lor, ați depășit cu succes provocările din comunitățile dumneavoastră, pentru toate acestea, vă mulțumim!

Vă asigurăm de întreaga noastră prețuire, de sprijin pentru anul școlar viitor, vă solicităm să aveți încredere în echipa Inspectoratului Scolar Județean Neamț!

Vă dorim sănătate, putere de muncă, concentrare, răbdare și succes în toate proiectele dumneavoastră!

Stimați colegi din aparatul administrativ al școliloralese mulțumiri pentru munca dumneavoastrăpentru modul în care sprijiniți procesul instructiv-educativ, pentru asigurarea unui cadru formal corespunzător necesar, atât pentru elevi, cât și pentru părinți și cadre didactice.

Avem încredere că, împreună, vom parcurge un an școlar valoros, cu rezultate foarte bune.

Stimați parteneri educaționali, sperăm că receptivitatea dumneavoastră față de nevoile școlii va rămâne la fel de intensă în fața problemelor care vor apărea, cu siguranță, împreună, vom reuși să asigurăm un proces educativ performant.

Vă mulțumim și ne exprimăm încrederea că vom colabora în continuare, pentru ca actul educațional să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Vă dorim, tuturor, un an şcolar performant!”
Inspector Școlar General,
Prof. Florentina LUCA – MOISE

Endnotes:
 1. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.13-1.jpeg
 2. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.16-4.jpeg
 3. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.18.jpeg
 4. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.19-1.jpeg
 5. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.21-1-1.jpeg
 6. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.23-4.jpeg
 7. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.25-1-1.jpeg
 8. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.24-1-1.jpeg
 9. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.20-1-1.jpeg
 10. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.21-3.jpeg
 11. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.25-1.jpeg
 12. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.14-3-1.jpeg
 13. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.20-4.jpeg
 14. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.23-1-1.jpeg
 15. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.19.jpeg
 16. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.25-3-1.jpeg
 17. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.14-4-1.jpeg
 18. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.20-3-1.jpeg
 19. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.22-1-1.jpeg
 20. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.23-3-1.jpeg
 21. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.26-1.jpeg
 22. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.16-2-1.jpeg
 23. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.25-4-1.jpeg
 24. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.23-2-1.jpeg
 25. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.24-1.jpeg
 26. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.16-1-1.jpeg
 27. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.18-2-1.jpeg
 28. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.22-3-1.jpeg
 29. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.22-4.jpeg
 30. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.20-2-1.jpeg
 31. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.18-3.jpeg
 32. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.17-3.jpeg
 33. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.15-1.jpeg
 34. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.25-2-1.jpeg
 35. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.14-1-1.jpeg
 36. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.14-2-1.jpeg
 37. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.21-2-1.jpeg
 38. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.22-2-1.jpeg
 39. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.17-1-1.jpeg
 40. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.17-2.jpeg
 41. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.12-2.jpeg
 42. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.12.jpeg
 43. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.12-3.jpeg
 44. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.10-1.jpeg
 45. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.11-2.jpeg
 46. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.11-1-1.jpeg
 47. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.26.jpeg
 48. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.25.jpeg
 49. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.25-4.jpeg
 50. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.25-3.jpeg
 51. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.25-2.jpeg
 52. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.24.jpeg
 53. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.23.jpeg
 54. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.23-3.jpeg
 55. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.23-2.jpeg
 56. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.23-1.jpeg
 57. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.22.jpeg
 58. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.22-3.jpeg
 59. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.22-2.jpeg
 60. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.22-1.jpeg
 61. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.21.jpeg
 62. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.21-2.jpeg
 63. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.21-1.jpeg
 64. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.20.jpeg
 65. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.20-3.jpeg
 66. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.20-2.jpeg
 67. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.20-1.jpeg
 68. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.18-2.jpeg
 69. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.18-1.jpeg
 70. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.17.jpeg
 71. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.17-1.jpeg
 72. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.16.jpeg
 73. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.16-2.jpeg
 74. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.16-1.jpeg
 75. [Image]: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-11-at-11.20.14-4.jpeg

Source URL: https://scldr.ro/?p=4802


Documente școlare/manageriale pentru anul școlar 2023-2024

by Tuvichi Marius | September 8, 2023 8:32 am

Documente școlare/manageriale pentru anul școlar 2023-2024

componenta_dosar_comisiiDownload[1]
documente_zilniceDownload[2]
EducatoriInvatatoriDiriginti-2023-2024-1Download[3]
fisa-optional-2022-2023Download[4]
Grafic-de-asistenta-la-ore-an-scolar-2023-2024Download[5]
Incadrare-cadre-didactice-titulare-suplinitoare-pentru-anul-scolar-2023-2024-1Download[6]
organigramaDownload[7]
Regulament-intern-2023-2024Download[8]
ROFUIP-2023-2024-1Download[9]
Tematica-CA-2023-2024Download[10]
Regulament-teren-de-sport-si-spatii-de-joaca-1Download[11]
Procedura-Operationala-privind-accesul-elevilor-pe-terenul-de-sportDownload[12]
Endnotes:
 1. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/componenta_dosar_comisii.doc
 2. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/documente_zilnice.pdf
 3. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/EducatoriInvatatoriDiriginti-2023-2024-1.pdf
 4. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/fisa-optional-2022-2023.pdf
 5. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/Grafic-de-asistenta-la-ore-an-scolar-2023-2024.pdf
 6. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/Incadrare-cadre-didactice-titulare-suplinitoare-pentru-anul-scolar-2023-2024-1.pdf
 7. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/organigrama.pdf
 8. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/Regulament-intern-2023-2024.pdf
 9. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/11/ROFUIP-2023-2024-1.pdf
 10. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/Tematica-CA-2023-2024.pdf
 11. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/11/Regulament-teren-de-sport-si-spatii-de-joaca-1.pdf
 12. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/11/Procedura-Operationala-privind-accesul-elevilor-pe-terenul-de-sport.pdf

Source URL: https://scldr.ro/?p=4789


Încadrare cadre didactice titulare/suplinitoare pentru anul școlar 2023-2024

by Tuvichi Marius | September 7, 2023 9:42 am

Încadrarea cadrelor didactice titulare/suplinitoare pentru anul școlar 2023-2024 și distribuția Educatorilor, a Învățătorilor și a Diriginților în 2023-2024

Incadrare-cadre-didactice-titulare-suplinitoare-pentru-anul-scolar-2023-2024Download[1]
EducatoriInvatatoriDiriginti-2023-2024Download[2]
Endnotes:
 1. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/Incadrare-cadre-didactice-titulare-suplinitoare-pentru-anul-scolar-2023-2024.pdf
 2. Download: https://scldr.ro/wp-content/uploads/2023/09/EducatoriInvatatoriDiriginti-2023-2024.pdf

Source URL: https://scldr.ro/?p=4785