-Program 5 iunie “Ziua Învăţătorului”

  • 0

-Program 5 iunie “Ziua Învăţătorului”

Distribuie !

Printeaza pagina / articolul

Ziua Învăţătorului

Sărbătorim astăzi ziua acelora care oferă lumină minţilor fragede de copii şi adolescenţi. Ei, Dascălii (profesori sau învăţători, pedagogi sau educatori), au purtat cu demnitate această plăcută povară a luminii, a învăţăturii pe umerii lor aplecaţi adesea către pământ. Dascălii nostri de la Scoala gimnaziala nr.1 Dumbrava Rosie au fost mereu sufletul culturii române din această ţară, indiferent de orânduire, de naţie, de credinţă. Spirite înflăcărate care au ars pentru Ideea de bine, frumos şi adevăr. În cinstea lor să spunem astăzi un Laudatio!
Vă dorim, stimaţi colegi să aveţi parte de sanatate, lumină în suflet, dragoste, care să vă înconjoare cu puterea ei magică, bucurii în fiecare clipa! Vă multumim pentru că prin învăţătura Domniilor voastre ne-aţi amintit că în toate zilele vieţii noastre trebuie să găsim, aşa cum ne-aţi învăţat, cuvântul bun pentru cei singuri, reazem pentru cei căzuţi, întărire pentru cei umiliţi, compătimire pentru cei bolnavi, milostenie pentru cei in lipsă, nădejde pentru deznădăjduiţi, îndrumare pentru cei rătăciţi, linişte pentru cei cuprinşi de tulburare. Ocrotitori ai viitorului, cinste vouă! Sănătate să aveţi şi să vă bucuraţi de fiecare clipă a vieţii domniilor voastre în pace, fiind convinşi că aveţi din partea noastră o aleasă preţuire.
La mulţi ani, generaţiilor de profesori şi de elevi deveniţi profesori, care duceţi pe umeri dulcea povară a luminii!
director,
profesor Tuvichi Marius
descarca programul Scolii gimnaziale nr.1 Dumbrava Rosie pentru Ziua Invatatorului, 5 iunie 2013

Distribuie !

Categorii de anunturi importante !

Arhiva

Categorii de anunturi importante !

Arhiva

Traduceti/Translate


 Edit Translation
Open Maps Widget for Google Maps settings to configure the Google Maps API key. The map can't work without it. This is a Google's rule that all sites must follow.